Иран и Венецуела се опитват да закърпят петролен съюз, който

...
Иран и Венецуела се опитват да закърпят петролен съюз, който
Коментари Харесай

Венецуела се опитва да поправи петролен съюз с Иран, докато САЩ са готови да подновят санкциите

Иран и Венецуела се пробват да закърпят петролен съюз, който стартира да се разпада предходната година, съгласно шестима души, осведомени с има значение, откакто южноамериканската страна изостана в петролните суапове, които усилиха износа на недопечен нефт и помогнаха за прекъсване на вътрешния дефицит на гориво.

Очакваното връщане през април на глобите на Съединени американски щати против петролната промишленост на Венецуела ще направи Съюзът на Иран е от решаващо значение за поддържането на изоставащия му енергиен бранш. Миналата година Вашингтон краткотрайно смекчи глобите против обещанието на Венецуела да разреши конкурентни президентски избори, нещо, което не се случи.

Ситуацията става все по-страшна. Преглед на данни за корабоплаването и документи от петролната компания на Венецуела PDVSA демонстрира, че Венецуела изостава в заплащанията към Иран, недостиг, който се утежни, когато Съединени американски щати започнаха да издават лицензи в края на 2022 година Тези позволения накараха държавната фирм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР