Иран и САЩ излизат в директен сблъсък за класиране за

...
Иран и САЩ излизат в директен сблъсък за класиране за
Коментари Харесай

Иран - САЩ, напрежението се покачва

Иран и Съединени американски щати излизат в пряк конфликт за класиране за идната фаза на Световното състезание в Катар. Двата отбора заемат надлежно второ и трето място в група “B ” с три и две точки и възможна победа може да изправи триумфиралия на 1/8-финалите на Мондиал 2022. Срещата, естествено, е и натоварена с доста напрежение отвън терена, защото двете страни са в обтегнати политически връзки в последните десетилетия. 

Играчите на Карлош Кейрос започнаха мъчно шампионата със сериозна загуба от Англия, само че след това се подвигнаха и завоюваха с два късни гола против Уелс. Днес португалецът залага на скица с четирима бранители и трима халфа, които ще би трябвало да внесат повече сигурност, а напред ще се разчита на Али Голизадех, Сардар Азмун, който имаше проблеми, само че въпреки всичко е на линия за дуела, и Мехди Тареми, които да донесат попадения. 

От другата страна Грег Берхалтер залага на огледална сграда за американците, само че в центъра на нападението се завръща Джош Сарджънт, който стартира първата среща, само че остана на скамейката за втората. Той ще бъде подкрепян от Тимъти Уеа и огромната звезда на отбора Кристиан Пулишич в предни позиции.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР