Иран е в състояние да развие ядрени оръжия в рамките

...
Иран е в състояние да развие ядрени оръжия в рамките
Коментари Харесай

САЩ: Иран все още може да има атомна бомба

Иран е в положение да развие нуклеарни оръжия в границите на една година, откакто бъде взето решението за това, се показва в обновената американска нуклеарна теория на Пентагона.

Развиване на по-точни балистични ракети дава на Техеран опция да заплаши американските сили и техните съдружници и сътрудници в района и отвън него.

Ядрена провокация на Северна Корея заплашва мира в района и в целия свят, макар единомислещото наказание от Организация на обединените нации, се показва в документа.

Нашата тактика на нуклеарното въздържане на Северна Корея ясно демонстрира, че следствията от нуклеарен удар от страна на Съединени американски щати или техните съдружници ще бъдат опустошителни за режима на Ким Чен-ун.

Северна Корея към този момент извърши шест подземни теста с атомна бомба. Първият е на 9 октомври 2006 година, последният - 3 септември 2017 година

Няма сюжет, при който режимът на Ким Чен-ун да употребява нуклеарни оръжия и да оцелее, се споделя в отчета.

Освен това Русия би трябвало да бъде уверена, че ще понесе " недопустимо тежка цена ", в случай че заплаши даже с лимитирана нуклеарна офанзива в Европа. От Белия дом показаха, че Кремъл е бил осведомен за изводите от отчета.

Тръмп е стигнал до заключението, че Съединени американски щати би трябвало значително да следва проекта на Обама за модернизиране на нуклеарния боеприпас. То също по този начин е одобрило придържането към съществуващите съглашения за надзор върху въоръженията, в това число новия контракт СТАРТ, ограничителен нуклеарните арсенали на Съединени американски щати и Русия.

Ръководеният от Пентагона обзор на американския нуклеарен боеприпас и на политиките, които го ръководят, е бил разпореден от Тръмп предходната година.

Съединени американски щати желаят да се оборудват с нови нуклеарни оръжия със слаба мощ в отговор на превъоръжаването на Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР