Иран е разположил разрушител, въоръжен с крилати ракети с далечен

...
Иран е разположил разрушител, въоръжен с крилати ракети с далечен
Коментари Харесай

Иран изпрати разрушител в Аденския залив да пази търговските му кораби

Иран е разположил унищожител, въоръжен с крилати ракети с отдалечен обхват в Аденския залив , с цел да обезпечи сигурност за иранските кораби, плаващи през района, оповестява иранската държавна телевизия Press TV, представена от " Ройтерс ".

Разрушителят е придружаван от логистичен транспортен съд и хеликоптероносач . Телевизията дефинира разрушителя като най-модерния сходен боен кораб на Иран .
 Иранският танкер
Иранският танкер " Грейс 1 " се пренасочи към Турция

Въпреки че първичният му курс беше към Южна Гърция

Това става единствено ден откакто ирански военноморски пълководец изрази подготвеност за ескортиране на петролния танкер Adrian Darya 1 (по-рано се споделяше Grace 1), който беше освободен от управляващите в Гибралтар по-рано този месец след траяло повече от месец задържане макар апелите на Съединени американски щати за продължение на ареста му.

Танкерът Adrian Darya 1 беше арестуван от управляващите на Гибралтар при започване на юли за хипотетично превозване на нефт за Сирия, което нарушава глобите на Европейския съюз против Дамаск.

След следствие по въпроса, управляващите в Гибралтар освободиха танкера макар опитите на Вашингтон да попречва решението.
 Иран мисли да освободи танкера
Иран мисли да освободи танкера " Стена Имперо "

Швеция е получила явен сигнал за желанията на Техеран
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР