Иран атакува с дронове цели в Израел и това е

...
Иран атакува с дронове цели в Израел и това е
Коментари Харесай

ГОРЕЩ АНАЛИЗ: Шепа психопати палят света. Защо е войната Иран - Израел. В дъното - 35 трилиона дълг на САЩ, а ядреното оръжие...

Иран нападна с дронове цели в Израел и това е в отговор на израелската офанзива, която унищожи част от посолския комплекс на Иран в Дамаск и умъртви седем ирански военни. Т.е Израел умъртви ирански длъжностни лица на иранска територия, каквато е посолството им в Сирия.

 

Сега в западните медии ни изясняват, че Иран е нападнал Израел без никаква причина. Не, не е по този начин. Всичко, което се случва в Близкия изток и това, което за жалост следва да се случи е, предизвикано от Израел и неполулярното държавно управление на Нетаняху, което най-нагло и надменно провокира Иран по всевъзможни вероятни способи.

 

Защо никой на Запад не осъди удара по иранското посолство в Сирия, което е тотално нарушаване на всевъзможни международно-правни правила?

Защо за проведения от Израел геноцид в Газа се говореше с половин уста и ни се представяше като неминуем " отговор " на терористичен акт? Защо на Израел се позволяваше всичко и той постоянно бе оправдаван от западните медии и политическите елити в Съединени американски щати и Европа?

 

Сега, за жалост, стартира война, която в случай че не бъде спряна и не се озапти, Израел, може да има чудовищни последици за всички ни. Лошото е, че очевидно никой няма желание да възпира Израел, а оттова се сипят гневни закани във връзка с Иран и целия район. Рискът е в действителност огромен, тъй като Израел сигурно има нуклеарно оръжие, а за Иран се допуска, че има такова.

 

Така или другояче, е рано да се приказва за " война ", само че Израел към този момент разгласи, че ще " изпепели " Иран.

 

Да се надяваме, че всичко ще се сведе до изстрелване на дронове и усилване интензитета на бойните дейности с Хизбула в Ливан и няма да се стигне до пълномащабен спор - нещо, към което Израел явно се стреми от години.

 

Шепа психопати вършат всичко допустимо да възпламенят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!

 

Голямата " опасност " за така наречен им " народна власт " не е Путин, нито Китай, а още по-малко Иран - казусът е 35 трилиона дълг на Съединени американски щати, деноминиран в долари. Застрашена е досегашната " международна аварийна валута ", която един частен картел, наименуван Федерален запас, емитира и посредством нея държеше останалите в послушание.

 

Този монопол в този момент им се изплъзва и те са подготвени на безусловно всичко – свят, който те не управляват, не им е необходим.

Страхил Ангелов

Инфо: pik.bg

Тагове: Трета международна война война Израел Иран САЩ дълг ядрено оръжие Нетаняху
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР