Ира разкрива самоличността на наемниците Зак и Боби и сега

...
Ира разкрива самоличността на наемниците Зак и Боби и сега
Коментари Харесай

Смъртоносна опасност в новия епизод на уеб сериала „Пъзел: Похитени“

Ира разкрива самоличността на наемниците Зак и Боби и в този момент животът ѝ виси на косъм. Ситуацията излиза отвън надзор, а вярата на заложниците за щастлива развръзка избледнява от ден на ден. Ще има ли нова жертва, не пропускайте да разберете в новия епизод на във.

След като осуетява опита за бягство на Ира, Зак провокира Боби да я убие. Актрисата вижда лицето на закоравелия нарушител и по този начин се трансформира в евентуална заплаха за него. Неочаквано младият наемник взима нещата в свои ръце и насочва револвер към Зак. Каква е повода, гледайте в новия епизод на.
 Пъзел Похитени NOVA
Докато Зак и Боби обясняват връзките си, приятелите на Ира се опасяват за живота й. Младежите изпитват спорни усеща и се пробват да се оправят с възходящото обезсърчение. Вал и Ади наподобява са се предали, само че Тони се пробва да ги стимулира, с цел да се борят за свободата си.
 Пъзел Похитени NOVA-->
Боби би трябвало да вземе решение дали да пощади живота на Ира . Двамата остават уединено и наемникът се пробва да откри отговори на значими за него въпроси. Как ще постъпи? Ще убие ли красивата актриса, или ще избере да й даде късмет? Не пропускайте да разберете в новия епизод на във.
 Пъзел Похитени NOVA
Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн всяка сряда в 16:00 ч. Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР