iQOO наскоро представи два смартфона от среден клас като част

...
iQOO наскоро представи два смартфона от среден клас като част
Коментари Харесай

iQOO Z7s може да бъде най-новият смартфон от серията Z7

iQOO неотдавна показа два смарт телефона от междинен клас като част от серията Z7 – iQOO Z7 5G и iQOO Z7x. Тези телефони имат впечатляващ хардуер и са на налична цена. Но дъщерното сдружение на Vivo наподобява няма да спре дотук, защото нов модел, наименуван iQOO Z7s, бе видян в Bluetooth SIG, а това подсказва идно стартиране на пазара.

iQOO Z7s се появява в уеб страницата на Bluetooth SIG

 Скрийншот от Bluetooth SIG | Снимка: Gizmochina

iQOO Z7s е видян в уеб страницата на Bluetooth SIG с номер на модела I2223. Устройството ще поддържа Bluetooth v5.1, както е посочено в уеб страницата. За страдание все още не е разкрита спомагателна информация по отношение на устройство. Това е първият път, в който телефонът се появява онлайн. Въз основа на името му допускаме, че iQOO Z7s ще бъде идващият смарт телефон от междинен клас. Възможно е новият смарт телефон да бъде на по-ниска цена от iQOO Z7 ($230) и iQOO Z7x ($207).

iQOO Z7 е доста добър бюджетен телефон. Припомняме, че смарт телефонът има 6,64-инчов LCD екран с FHD+ резолюция от 2388 х 1080 пиксела, 120Hz периодичност на освежаване и коефициент на контрастност 1500:1. Индийският модел на телефона е оборудван с чипсет MediaTek Dimensity 920, до момента в който този в Индонезия разполага със Snapdragon 782G. Той има 45000mAh батерия и поддържа 44W зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР