iPhone SE се превърна в предпочитан избор за хората, които

...
iPhone SE се превърна в предпочитан избор за хората, които
Коментари Харесай

Кога ще се появи бюджетният iPhone SE 5G

iPhone SE се трансформира в желан избор за хората, които желаят да са част от iOS екосистемата и да получат оптимално благонадежден смарт телефон на оптимално ниска цена.
 iPhone SE 2022 и с какъв дизайн ще се появи новият модел
Разочароващи вести за идния iPhone SE 2022

Ще би трябвало да изчакаме още две години

Тази година Apple ще пусне третата генерация на iPhone SE, за който към този момент знаем, че ще разполага с 5G съгласуваност.

Тази седмица журналистът Рос Янг заяви в, че производството на телефона ще започва през март, а самият уред ще бъде показан публично или във втората половина на април, или при започване на месец май.
 Снимка 474449

Всеобщото очакване бе, че новият SE най-сетне ще изостави остарелия дизайн на iPhone с дебели рамки към екрана и хоум бутон, и ще е с визията, която започнахме да виждаме от iPhone X насам - изчистено лице, Face ID и така нататък

Уви, по последни данни това няма да се случи и идният модел ще резервира старомодния си образ, само че пък ще притегля потребителите с чисто по-нов чипсет, най-вероятно A15 Bionic, и 5G съгласуваност.
 Снимка 478338

Очакванията са, че iPhone SE без хоум бутон ще се появи чак през 2023 година, само че за момента това е по-скоро слух, а и Apple нормално не пуска нови SE модели всяка година.
 Apple, iPhonе 14, iPhone 14 Max и за какво идващите им телефони могат да са по-скъпи
Ще ни хареса ли цената на iPhone 14

И какво ще съставлява iPhone 14 Max

Все отново тазгодишният вид още веднъж ще е най-евтиният метод да се сдобием с iPhone и сигурно ще съставлява интерес за мнозина.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР