iPhone SE безспорно е един от най-харесваните и продавани модели

...
iPhone SE безспорно е един от най-харесваните и продавани модели
Коментари Харесай

Apple работи върху iPhone XE

iPhone SE несъмнено е един от най-харесваните и продавани модели на Apple. Мнозина не стопират и да се надяват, че Тим Кук и хората му ще пуснат втори вид на дребния, само че много мощен модел.
PC Tablet са се добрали до информация, изтекла от Foxconn - един от най-големите индустриални сътрудници на Apple, съгласно която компанията от Купертино фактически работи по идващ вид на SE.
Говори се, че Apple създава актуален вид на телефона, носещ името iPhone XE, който въплъщава всичко, което бихме очаквали от сходен модел през 2019/2020 година
iPhone XE ще е с сходно на iPhone X лице, лишено от рамки, а самият екран ще е 4.8 инча - дребен и удобен, какъвто беше и SE.
Телефонът най-вероятно ще има две камери на гърба си, които ще обезпечат опцията за портретни фотоси, а "под капака " ще има A12 Bionic чип, който видяхме при последните XS, XS Max и XR модели iPhone.
Може би най-хубавата вест за мнозина е, че Apple обмисля да размени стъкления тил, на който залага през последните години, с алуминиев подобен. Това фрапантно ще увеличи здравината на целия уред, само че пък ще лиши потребителите от опцията за безжично зареждане.
Всичко звучи повече от ужасно и нямаме подозрение, че сходен уред би оказал помощ на Apple да превъзмогне спада в продажбите си. Според данните на PC Tablet, iPhone XE е допустимо да се появи още тази есен, паралелно с тазгодишните флагмани на Apple.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР