iPhone 16 Pro е все още на няколко месеца разстояние

...
iPhone 16 Pro е все още на няколко месеца разстояние
Коментари Харесай

В iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max най-накрая ще бъде решен проблем с камерата, който винаги е „мъчил“ iPhone-ите

iPhone 16 Pro е към момента на няколко месеца разстояние от нас, само че в случай че това приключване на информация е правилно, ще станем очевидци на огромно усъвършенстване на камерата, което ще ни разреши да вършим по-добри фотоси и видеоклипове с новия флагман на Apple.

Според yeux1122, Apple тества обектив на камерата с нова технология на покритие за моделите iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max. Това ново покритие ще усъвършенства качеството на фотосите, в това число ще понижи отблясъците.

Интересно е, че въпреки камерите в iPhone да се усъвършенстваха доста, Apple не можа да реши този проблем с отблясъците по време на запис. Сякаш iPhone има астигматизъм и според от външната светлина улавя странни петна от размазване, смесени със светлина.

Новото покритие може да поправи това, което ще направи фотосите с iPhone 16 Pro по-качествени.

За благополучие това не е единствената информация, с която разполагаме по отношение на подобренията в камерата на iPhone 16 Pro. Според слуховете Apple възнамерява да добави перископен обектив и за двата Pro модела. Това беше доказано няколко пъти през последните месеци.

В момента перископният обектив е извънреден за iPhоne 15 Pro Max с до 5 пъти оптично нарастване. Анализаторът Рос Йънг споделя, че това ще бъде допустимо с помощта на по-големия размер на екрана. Той може да помогне за поместването на повече съставни елементи в по-малкия Pro модел.

За главния обектив на Pro моделите Apple ще употребява най-новата двуслойна система на Sony. Тя ще може да улавя повече светлина и да понижава шума. Сензорът ще усъвършенства фотографията при слаба светлина, като в същото време ще усъвършенства и динамичния обсег. Освен това се чака компанията да добави датчик с резолюция 48 MP към ултра-широкоъгълния обектив.

За базовите модели iPhone 16 се счита, че необятните и ултра-широкоъгълните обективи ще получат отвесно разположение за запис на пространствено видео. Дизайнът ще прилича този на iPhone X, защото новите схеми демонстрират, че Apple желае да направи „ гърбицата “ на камерата по-тънка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР