iPhone 16 е почти тук. След стартиране на предварителните поръчки

...
iPhone 16 е почти тук. След стартиране на предварителните поръчки
Коментари Харесай

Apple Store на Пето авеню заблестя в цветовете на Apple Intelligence, за да отпразнува пускането на iPhone 16

iPhone 16 е съвсем тук. След пускане на предварителните поръчки предходната седмица, новите iPhone-и влизат в продажба през днешния ден на 20 септември. И с цел да означи старта, Apple направи своя емблематичен магазин на Пето авеню в Ню Йорк да свети в цветовете на Apple Intelligence.

Apple на 5-то авеню е подготвен за iPhone 16

Както клиентите, които пристигнаха на Apple Fifth Avenue в четвъртък вечерта, с цел да бъдат измежду първите, които купиха iPhone 16 в петък сутринта, видяха, че Apple инсталира специфични светлини на емблематичния куб на магазина. Кубът свети в същите цветове като новия интерфейс на Siri, в основата на който към този момент стои Apple Intelligence и който се счита за една от основните особености на новите iPhone.

Освен светлините, кубът има и стикери, на които написа „ iPhone 16 “ и „ Hello Apple Intelligence “. Това не е първият път, когато Apple трансформира магазина си на Пето авеню, с цел да притегли вниманието към нов артикул. По-рано тази година Apple конфигурира великански Vision Pro на върха на куба, с цел да разпространява стартирането на продукта.

Въпреки всички маркетингови акции на iPhone 16, показващи функционалностите на Apple Intelligence, тези AI благоприятни условия няма да бъдат налични до идващия месец, когато Apple ще пусне iOS 18.1. Дори тогава функционалности като усъвършенствания Siri, Genmoji и Image Playgrounds ще останат недостъпни.

Първата партида принадлежности на Apple Intelligence, която ще дойде с iOS 18.1, ще включва принадлежности за писане, обобщаване на публикации и предизвестия, транскрибиране на аудио и други.

Първоначално Apple Intelligence ще се предлага единствено на британски език в Съединени американски щати. Компанията ще добави поддръжка на повече варианти за британски език по-късно тази година с iOS 18.2, до момента в който повече езици като китайски, френски, испански и португалски ще се появят през идната година.

В Съединени американски щати, цената на iPhone 16 стартира от $799, до момента в който iPhone 16 Pro ще коства $999.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР