iPhone 12 излезе преди броени седмици, но в интернет вече

...
iPhone 12 излезе преди броени седмици, но в интернет вече
Коментари Харесай

Apple iPhone 13 вероятно ще ползва Wi-Fi 6E

iPhone 12 излезе преди броени седмици, само че в интернет към този момент с цялостна мощ обикалят клюки по адрес на идната, тринадесета генерация на телефоните на Apple, написа news.bg. Както можем да се досетим, огромна част от тях не са доказани от компанията, защото появяването на iPhone 13 е прекомерно надалеч, с цел да приказваме за изтекли от „ кухнята “ на Apple данни.

Все отново си заслужава да обърнем внимание на най-малко два от тях, защото идват от относително достоверни източници, чиито прогнози са се оказвали правилни значително пъти в предишното.

Наскоро ютюбърът Джон Просър от Front Page Tech разгласява видео, в което разкрива, че Apple сигурно готви нов екран за идващия си iPhone.

По негови данни бъдещият iPhone 13 ще е с екран с адаптивна периодичност на освежаване в диапазон от 1Hz до 120Hz.

Това значи, че дисплеят най-вероятно ще може да остава включен от самото начало, както при някои Android устройства, само че ще черпи нищожно количество от батерията на апарата.

Разликата е, че телефоните с Android съумяват да поддържат екраните си включени, с помощта на по-големите акумулатори в тях, до момента в който при iPhone 13 ниската периодичност би разрешила батерията да остане по-малка.

 Apple iPhone 13 евентуално ще употребява Wi-Fi 6E

От Barclays пък разкриват, че iPhone 13 ще разполага с Wi-Fi 6E – стандарт за безжичен интернет, който разчита на сигнал от 6Ghz.

По този метод връзката на телефона с мрежата няма да бъде нарушавана от други устройства и честоти, което би разрешило по-широк обсег на сигнала и взаимоотношение с технологии от последващо потомство, в това число AR и VR.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР