IoT иноваторът Алтерко (BSE:A4L/FRA:A4L) бе отличен сред най-добрите работодатели в

...
IoT иноваторът Алтерко (BSE:A4L/FRA:A4L) бе отличен сред най-добрите работодатели в
Коментари Харесай

Алтерко спечели сребро за „Най-добър работодател в България“ на Career Show Awards 2022

IoT иноваторът Алтерко (BSE:A4L/FRA:A4L) бе отличен измежду най-хубавите работодатели в България. Компанията завоюва среброто на влиятелните годишни награди Career Show Awards 2022 измежду конкуренция от общо 457 кандидатури в над 70 категории. Реномираният конкурс се организира за четвърта поредна година и отличава най-забележителните триумфи на фирмите в областта на човешките запаси и работодателската марка.

Алтерко съумя да пребори рекордната конкуренция тази година , като получи най-вече точки за креативност и ефикасност. Журито бе изключително впечатлено от новаторския метод на екипа на Алтерко по време на Ковид пандемията, отличната връзка и упоритостта да основава гражданска война на IoT пазара, предлагайки все по-добри артикули. Сред най-актуалните нововъведения на компанията през последните месеци са тези с фокус върху енергийната успеваемост, което е следващото доказателство за ангажираността ѝ по отношение на потребителските потребности.

" Щастлив съм, че трудът и старанието на целия екип получава самопризнание и ще продължаваме да се развиваме, с цел да сме на първото място идната година! Екипът е водещата и движещата мощ на компанията и сме признателни на всички експерти, които са част от него. Креативността и упоритостта на всеки един е това, което ни разрешава непрекъснато да разширяваме пазарното си наличие, да се развиваме и да сътворяваме още по-революционни устройства. За Алтерко потребителите са най-важни за това се вслушваме в тяхното мнение, чуваме от какво имат потребност и работим старателно, с цел да им го дадем. Екипът ни е единен в задачата си да оказва помощ на обществото и да намира решения на световни проблеми, това е в основата на компанията – дружно се борим за нещо значимо! ", показа Димитър Димитров, създател и основен изпълнителен шеф на Алтерко.

По-рано тази година двойното листване на Алтерко на Франкфуртската фондова борса бе отличено като най-впечатляващата договорка за 2021 година на Forbes Business Awards 2022 и ги трансформира в пъpвaтa бългapcĸa ĸoмпaния, чиитo aĸции ca дoпycнaти зa тъpгoвия диpeĸтнo нa Франкфуртската борса.

Благодарение на 24/7 професионален съпорт екип, Алтерко съумява да построи неповторимо онлайн потребителско общество, а продуктите от марката Shelly са измежду топ избора на клиентите в Amazon. Със своя екип от експерти в разнообразни точки на света, холдингът си слага амбициозни цели през идващите години, които възнамерява да осъществя с непрестанни нововъведения, чудесно знание за IoT пазара и предложение на услуги с най-високо качество.

За Алтерко АД:
Алтерко АД е софтуерен холдинг, чиято съществена активност е фокусирана върху нововъведението посредством създаването на нови технологии, производството и дистрибуцията на висококачествени IoT артикули. В основата на развиването на компанията са потребностите на потребителите. Алтерко е учредено в България, а в сдружението работи екип от млади, надарени разработчици, които са отдадени на това да основават конкурентни и комфортни за потребителите артикули. Групата се състои от 5 дъщерни компании и има офиси в България, Китай, Съединени американски щати и Германия,. Продуктите на Алтерко към този момент покориха над 100 пазара. Дружеството участва на Българската Фондова Борса от декември 2016 година и на Франкфуртската Фондова Борса от ноември 2021 година, където акциите му се търгуват под WKN A2DGX9, ISIN BG1100003166, код A4L.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР