Ioniq 5 бе представен едва преди една година, но корейската

...
Ioniq 5 бе представен едва преди една година, но корейската
Коментари Харесай

Ioniq 5 получи по-голяма батерия и нови технологии

Ioniq 5 бе показан едвам преди една година, само че корейската компания към този момент подхваща някои промени, които да задоволят още повече потребителите. Позовавайки се на положителните продажби и показване на първия модел на Ioniq, от Hyundai са създали някои механически промени свързани с технологиите по автомобила, както и с неговата батерия.
`Ioniq

Европейската версия, към този момент ще се продава с по-голяма батерия с приложим потенциал от 77.4кВч или с 4.8кВч повече от предходният вид. Именно с подобен потенциал се продаваше и американският Ioniq 5, още от самото си показване. Базовата версия остава с 58.2кВч батерия. Подобреният потенциал се дължи на два нови модула, които усилват общия брой до 32 и 384 кафези.

`Ioniq

Друга нова функционалност на Ioniq 5 е автоматизираното стопляне или изстудяване на батерията, до момента в който отивате към зарядна станция. По този метод колата приготвя батерията за зареждане и тя доближава оптималната си температура за по-добро и бързо зареждане. Промени има и по окачването, което към този момент се е сдобило с нови амортисьори, наречени Smart Frequency Dampers. Те би трябвало да подобрят доста държанието на задната ос, както и да покачат качеството на шофиране и комфорт.
`Ioniq

Последните софтуерни промени са свързани с огледалата, които към този момент са сменени с камери. Тази функционалност ще бъде опционална за модела и ще предлага екрани, вместо класическите странични огледала, както и централното такова. Подобна технология видяхме и при Honda E, където конфигурацията е серийна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР