Invictus Games, игрите за военни ветерани, определено са най-големият успех

...
Invictus Games, игрите за военни ветерани, определено са най-големият успех
Коментари Харесай

Предложението, което принц Хари трудно ще откаже

Invictus Games, игрите за военни ветерани, несъмнено са най-големият триумф на принц Хари и до момента в който беше част от кралското семейство, и слeд като реши да го напусне и да се откри в Съединени американски щати дружно с Меган Маркъл. Херцогът на Съсекс и съпругата му към този момент са в трескава подготовка за идващото издание, което ще се организира следващата година в Канада.
 Принц Хари, Меган Маркъл и пътуването им до Канада за Свети Валентин, и Invictus Games
Тайното пътешестване на Хари и Меган

За Свети Валентин

По време на предходните игри, които бяха предходната есен в Германия, нееднократно се чуха рецензии от участниците към английския кралския двор, свързани с това, че от там са отдръпнали всякаква поддръжка за събитието. А въпреки всичко те са военни ветарани и са служили постоянно на родината си, вследствие на което мнозина са инвалидизирани или с разнообразни контузии.

Вероятно затова, евентуално и да се се похвалят с принос в триумфа на, от английското държавно управление са решили да му подадат ръка. Още преди няколко месеца се заприказва, че Invictus Games може още веднъж да се завърнат там, където започна всичко преди тъкмо 10 години - на Острова.
 Снимка 526230

А в този момент към този момент е реалност, че Министерството на защитата е изпратило публична покана игрите дa гостуват в Бирмингам през 2027 година Това излиза наяве от обява в публична профил на институцията в Х.

А с изключение на подадена ръка към херцога на Съсекс, това изисква и сериозна финансова инвестиция от страна на държавното управление. И на този стадий няма информация от кралския двор да са изразили своето противоречие.
 Меган Маркъл и смяната в прическата й за събитието на Invictus Games в Канада
Неусетна смяна за Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари още веднъж е в крайник с трендовете

С решението си министерството желае да изрази своята признателност към всички военни ветерани и да уважи тяхната работа. Оценява се и поддръжката, която организацията на принц Хари им оказва към този момент едно десетилетие. Очаква се той да се върне през май на Острова във връзка юбилея на Invictus Games и това ще бъде подобаващ мотив да договорят идващото им издание, написа SheKnows.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР