Investor Media Group обяви, че е придобила 90% от капитала

...
Investor Media Group обяви, че е придобила 90% от капитала
Коментари Харесай

Медийна група купи Висшето училище по застраховане и финанси

Investor Media Group разгласи, че е придобила 90% от капитала на " Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси “ АД (ВУЗФ). Това е най-мащабната инвестиция на медия у нас в просветителна институция.

След договорката вузът става част от медийната група.

Придобиването е вследствие на стратегическата цел на медийната група е да продължи развиването на ВУЗФ. Заедно с създателя доцент доктор Григорий Вазов групата ще влага в надграждане на академичната стратегия и опциите за присъединяване на бизнеса във ВУЗФ, тъй че студентите да натрупат на практика опит още преди да завършат университета, оповестиха от компанията.

За президент на висшето учебно заведение е определен Апостол Апостолов, който има повече от 10 години опит като учител във ВУЗФ в дисциплината „ Капиталови пазари “.

Академичната стратегия ще продължат да ръководят ректорът доцент доктор Григорий Вазов и вицепрезидентът Детелина Смилкова . От есента студенти могат да се включат в още няколко нови магистърски и бакалавърски стратегии, които залагат на новаторски и на практика способи на преподаване. 

Медийната група ще поддържа образователните стратегии на ВУЗФ с спомагателни благоприятни условия за придобиване на на практика познания, като един от бъдещите планове е образование на място в Bloomberg TV Bulgaria за студентите във финансовите и икономическите специалности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР