Инвестицията в недвижим имот е цел, към която мнозина се

...
Инвестицията в недвижим имот е цел, към която мнозина се
Коментари Харесай

5 града с най-скъпите имоти в света

Инвестицията в неподвижен парцел е цел, към която мнозина се стремят в живота си. Тя обаче постоянно е много сложна за реализиране, изключително поради възходящите цени. Ако обаче ни тормози фактът, че тук в България парцелите са скъпи, очевидно не сме си правили информация каква е обстановката в чужбина.
 Кой е градът с най-вече плъхове в света
В кой град в света живеят най-вече плъхове

Не е там, където постоянно сме предполагали

Ето кои са петте града в света, където парцелите са най-скъпи.

Сингапур

В града-държава в действителност въобще не изобилства от избор на парцели.
 Снимка 621363

Вероятно това е и една от аргументите те да са много скъпи. Апартаментите с две спални нормално са на цена от 730 000 евро, а ако търсим нещо по-просторно или пък в по-централен регион, сумата скача.

Лондон

Столицата на Англия е мечтано място за живот за мнозина.
 Снимка 621364

Това и си проличава по цените на недвижимите парцели. Който търси апартамент с две спални, би трябвало да е подготвен да се раздели с към милион и половина евро.

Ню Йорк

Градът, който в никакъв случай не спи, притегля както туристи, по този начин и вложители от целия свят. И не е мъчно да си разбираем за какво. В Ню Йорк безусловно има всичко.
 Снимка 621365

Градът е голям и кварталите са доста. В един от кварталите на богатите, Манхатън, да вземем за пример апартамент с две спални коства най-малко милион и половина евро. А по-просторните парцели даже и повече.

Хонг Конг

Друг международен мегаполис, в който господстват архитектура, извършване на покупки и мода, е Хонг Конг. И в него не бихме могли да скучаем, и в него парцелите са баснословно скъпи.
 Снимка 621366

Предвид че градът е гъсто обитаем, парцелите не са под път и над път. Един апартамент с две спални в добър регион може да ни коства съвсем два милиона и половина евро.
 Неймеген - прогресивният нидерландски град, от който всички би трябвало да се учим
Нидерландският град, от който всички би трябвало да се учим

С какво Неймеген е образец за подражателство

Монако

Може би един от най-бляскавите градове в света - спортни коли, яхти, крайбрежни линии и кралски особи, които заслужават удивление.
 Снимка 621367

Монако се подрежда на челната позиция в класацията като най-скъпия град, когато става въпрос за вложения в недвижими парцели. Офертите за апартамент с две спални са за най-малко три милиона евро, написа House&Garden.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР