Инвестиция за над 100 хиляди лева е направил комикът Димитър

...
Инвестиция за над 100 хиляди лева е направил комикът Димитър
Коментари Харесай

Рачков вдига палат за 100 бона

Инвестиция за над 100 хиляди лв. е направил комикът Димитър Рачков, който напълно скоро ще бъде новодомец. Преди няколко месеца стана ясно, че той се е сдобил със земя в китния Еленски Балкан, а на имота считал да построи вила за знамение и приказ. Местните издават, че строителните действия към този момент са почнали, а Митко се надявал още това лято да посреща посетители на чист въздух и барбекю. Водещият на Капките щял да вложи целия си хонорар от осмия сезон на шоуто за имитатори в градежа и макар грандиозната си популярност предпочитал да управлява обекта персонално, вместо да си наеме човек за това.

Хората в известната в региона махала Козлевци, където в действителност Рачков е на път да вдигне вила, привикнали с наличието му и се радвали, че ще си имат ВИП съсед. " Дано му хареса тук и да докара още софиянци, че нашият край гине, не останаха хора да живеят, всичко побегна към огромните градове ", разясняват бъдещите съседи на комика. Те издават, че артистът към този момент е пуснал и връзки в общината. След като преди година отиде на съвещание на общинския съвет, се срещнал с управлението и съумял да издейства да бъде изработен асфалтиран път и до неговия имот. Допреди това там имало единствено тиня и храсталаци.

Новата планинска вила на Рачков ще бъде четвърти вкусен парцел за него. От години той има просторна къща на брега на Панчаревското езеро край София, където е комшия на шефа си Маги Халваджиян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР