Инвестиция от 7 милиона евро планира да направи в България

...
Инвестиция от 7 милиона евро планира да направи в България
Коментари Харесай

Глобалната платформа за електронна търговия Sellavi навлиза в България с инвестиция от 7 млн. евро

Инвестиция от 7 милиона евро възнамерява да направи в България световната платформа за електронна търговия Компанията, която оперира на 27 пазара в целия свят, избра страната ни за насочна точка на навлизането си в Европа. Sellavi е основана през 2015 година в Израел и все още обслужва 75 милиона консуматори на месец.

" Позиционирането ни в България ще даде опция на български търговци да излязат на световен пазар и да продават артикули и услуги в целия свят ", означи Сар Звулуни, основен изпълнителен шеф на Sellavi на особено събитие в София за показване на проектите на компанията.

„ Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар поради хилядите образовани и търсещи развиване експерти, които могат да се причислят към световния ни екип. Хората, на които ще поверим развиването си в Европа, ще бъдат точно български специалисти. Вярваме, че това, както и стратегическите ни партньорства с най-хубавите европейски банки, ще ни разрешат да подпомогнем бизнеса в района да открие и употребява нови и разнообразни благоприятни условия за напредък “, добави Коби Хадад, механически шеф на Sellavi .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР