Инвестиционната компания ЯВОР АД, част от ИНТЕРКОМ ГРУП ООД, прави

...
Инвестиционната компания ЯВОР АД, част от ИНТЕРКОМ ГРУП ООД, прави
Коментари Харесай

Ново предложение за мечтан дом: Сграда МЛАДОСТ на ЯВОР АД

Инвестиционната компания ЯВОР АД, част от ИНТЕРКОМ ГРУП ООД, прави следващата крачка към преобразяването на варненския регион „ Младост “ и издигането на ново равнище на качеството на живот в него. След като мнозина към този момент действително усещат комфорта да населяват здания като „ Ахат “ и „ Опал “, компанията показва своя нов план - постройка МЛАДОСТ. Строежът, който ще обезпечи мечтания дом за мнозина, ще стартира през месец юли в ж.к. Младост, кв. 14, II микрорайон, на бул. „ Република ”, против Поликлиниката.

Сграда МЛАДОСТ е ситуирана в дворно място с повърхност 5252 кв. м и е с общо РЗП 17418 кв. м, от които 13128 кв. м. – над земята и 4290 кв. м - партер.

Проектът планува две жилищни секции, едната с два входа, надлежно на осем и девет етажа, а другата - на седем етажа с един вход. Между двете секции е ситуирана административна постройка на шест етажа.

На партера на жилищната част са ситуирани четири търговски пространства, планувани за магазини. В сутеренното равнище пък са ситуирани по този начин нужните за жителите  113 закрити паркоместа, както и  61изби.

За улеснение на всички живеещи и гости са планувани и още 55 външни паркоместа.

Общият брой на жилищата е124:

- Вход 1 –42 апартамента;

- Вход 2 – 64 апартамента;

- Вход 3 - 18 жилището.

Двустайни жилища ще са 67 с повърхност от 53 кв. м до 58 кв.м, а тристайните –57 с повърхност от 68 кв. м до 78 кв.м.

Комфортният и бърз достъп до жилищата във входове 1 и 3 е обезпечен с първокласен асансьор на испанската компания ORONA , а в във вход 2 са планувани два броя. Асансьорите са електрически със скорост 1 метър в секунда, доста по-бързи от хидравличните, с дизайн клас EXTRA и дават отговор на новия правилник EN81-20/50.

Жилищата се оферират със степен на комплектност: стени – мазилка; под – замазка с положена шумоизолация; дограма – седемкамерна с дървесен цвят, „ четирисезонен “ стъклопакет с опция за слагане на троен стъклопакет, тераси и общи елементи – италиански гранитогрес, минерална мазилка, парапети и осветителни тела, построени – ел. и ВиК съоръжения, положени пътища за климатици, блиндирана входна врата.

Гранитогресът , който е селекциониран за общите елементи и терасите, е качествена и красива продукция на италианската фабрика Imola ceramica. Плочите са с дебелина 10,5 мм и са Full body - хомогенна маса, която не разрешава отлюспване даже и под въздействието на най-лошите метеорологични условия. Освен това е извънредно резистентен на търкане и абразия даже при доста интензивна употреба.

Седемкамерна PVC дограма в дървесен цвят с дебелина 85 мм, която разрешава полагането на двоен стъклопакет с дебелина 32 мм, като външното е „ четирисезонно “ стъкло (през лятото не пропуща топлота вътре, а зимата не изпуска топлота навън) и шумоизолация – 30 dB.  При предпочитание от клиента, против доплащане може да се сложи троен стъклопакет, с който топлопреминаването се усъвършенства съвсем двойно, а шумът се понижава с над 90%.

Оригиналните австрийски тухли Porotherm 25 N+F са керамични блокове с отвесни кухини за предпазена зидария с нут и федер. Те са основани от 100% натурален материал, с огромна компактност и висока здравина, прецизни размери и отлични шумо- и топлоизолационни свойства.

За външната облицовка на постройката е очакван пакет от стъклена вата Izover Clima 34 G3. Този топло и шумоизолационен пакет има съвсем безконечен живот, резистентност на атмосферни въздействия и плесени, огромна механична резистентност. Той обезпечава отличен коефициент на топлопроводимост и звукоизолация  до 60dB. Това, че стъклената вата е негорима в допълнение с положителните огнеустойчиви характерности на минералната мазилка Weber.pas Clima, на практика прави постройката неуязвима към пожар. За мазилката би трябвало да се добави и това, че е изключително подобаваща за здания във мокър климат и изобилна растителност. Поддържа фасадата чиста и без микроорганизми, като разстила бързо капките и по този начин фасадата изсъхва по-бързо.

За вътрешния комфорт на живущите ще поставим върху всяка плоча шумоизолационна мембрана, направена от полиестер с висока компактност, импрегнирана с битумна поставка, покрита с полиетиленово фолио. Тя усъвършенства шумоизолацията при ударен звук с не по-малко от 31 dB.

 Цялостния пакет на покрива ще съставлява:

* Бетонна плоча излята под надолнище.

* Обработена основа с грунд и положена пароизолация от самозалепваща битумна мембрана с алуминиева вложка Bauder ( 2- 3 мм).

* Топлоизолационни платна DOW Corning ROOFMATE SL - A с дебелина 12 см, залепени с двукомпонентно уретаново лепило - пяна One StepTM Foamble Adhesive.

* Хидроизолация FLAGON EP/PR - синтетични мембрани създадени от ТРО модифициран полиолефин – 1.5 мм. Термополиолефиновата (ТПО) мембрана съчетава устойчивостта на атмосферни въздействия на Етилен-Пропиленовия каучук и поддаващия се на заваряване Полипропилен.

Съставът на мембраната е създаден по този начин, че тя да не съдържа пластификатори, хлориди и други, нездравословни за околната среда химически съединения.

Изключителната комбинацията от Термополиолефин и армираща основа от полиестер, прави от ТПО мембраната един материал с високи якостни характерности и отлична резистентност на UV-лъчение.

* Защита на хидроизолацията с бетонни плочи 40/40, положени върху дистанционери със законтряща се глава за по елементарно инспектиране.

 

Освен впечатляващите си механически характерности, постройка МЛАДОСТ e в непосредствена непосредственост до СОУ „ Гео Милев ”, Поликлиника „ Младост ”, Закритата ледена пързалка и Стадион „ Младост ”. Наблизо са и ДГ 32 „ Моряче “, пазар „ Младост ”, Медицински център Санита и най-големият в града спортно-развлекателен център с 4 стадиони, детски ъгъл, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и други

Удобният превоз – 10 автобусни линии и 3 тролейбусни, многото зелени площи, огромните междублокови пространства, над 700-те търговски обекти вършат регион “Младост ” желано място за живеене, изключително в комфорта на издигнатото от ЯВОР АД.

 

Явор АД построява и два други планове, които ще обезпечат за мнозина техния желан дом.

 

Сграда ЯВОР е ситуирана в дворно място с повърхност 2000 кв. метра и е с общо РЗП 6200 кв. м. След обилна гала по първа копка, строителството стартира през Декември предходната година. Сградата е достигнала кота +11,55 и са построени вертикалите към шести етаж. Крайният период е очакван през Ноември 2018 година

Към днешна дата са продадени съвсем 100% от жилищата. За продажба са останали единствено два жилището от общо 49 - удобен двустаен апартамент на шести от седем етажи със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) 58 кв.м с източно ревю и тристаен апартамент на шести етаж  с три изложби юг-запад-север със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) 84 кв. м. и с прелестна панорама към града и Варненското езеро

Комплекс БРИЗ ПАНОРАМА  е с РЗП от 15 000 кв. м. Жилищната постройка разполага с дворно място от 2 декара, с богато озеленяване, без достъп на коли. За живущите в комплекса е планувано мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю. Сградата е ловко разположена с доста въздух и пространство към нея, тъй че нищо да не стопира погледа във всички направления. Дори от по-ниските етажи се разкрива  прелестна морска и градска гледка.

Строежът стартира през април 2017 година, крайният период е очакван през месец октомври тази година. До броени дни постройката ще има Акт 14. Към днешна дата са продадени 70% от жилищата. Все още тристайни от 70 до 150 кв. м и удобни четиристайни жилища чакат своите купувачи.

Хората с по-нисък бюджет, които желаят да имат тристайно жилище могат да го намерят вБРИЗ ПАНОРАМА на цена под и към 70 000 евро за застроена повърхност с общи елементи 102 кв.м., с източно ревю, на 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми етажи във вход 2.

Инвестиционните планове на Явор АД в близко бъдеще включват и стартирането на построяването на Жилищен комплекс от затворен вид, състоящ се от пет първокласни еднофамилни къщи, ситуирани в дворно място от 5 декара в кв. Виница, на извънредно отзивчиво място – наоколо до основен път, на една минута разстояние от автобусна спирка и на 900 метра от центъра на квартала. Къщите ще разполагат с 600 кв. м дворно място, ще са с РЗП към 450 кв.м, с директна морска гледка от всеки етаж.

Всичко в допълнение, което ви интересува за постройка МЛАДОСТ   или другите планове на Явор АД ще откриете в уеб страницата на капиталовата компания.

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР