Инвестициите в злато са били най-важното за много инвеститори през

...
Инвестициите в злато са били най-важното за много инвеститори през
Коментари Харесай

Цените на златото остават високи. Трябва ли да инвестирате в златни кюлчета от 1 унция сега?

Инвестициите в злато са били най-важното за доста вложители през последните няколко години. В края на краищата, когато се задават инфлация и други стопански проблеми, вложителите са склонни да се обръщат към активи-убежища като златото, с цел да защитят благосъстоянието си и да понижат загубите от по-променливи активи. Но неповторимите преимущества, които златото предлага в нерешителен стопански климат, не са единственото привличане в последно време.

Цените на златото скочиха от началото на 2024 година Първият крайъгълен камък настъпи през март, когато цените доближиха 2160 $ за тройунция — нагоре с към 8% спрямо предходния връх. След това цената на златото се увеличи до близо 2260 $ за унция на 1 април, преди да сложи още един връх в края на май. И по-рано тази седмица златото доближи нов връх, когато цената се повиши до над $2472 за унция. 

Оттогава цените се намалиха, само че златото остава високо през днешния ден. На собствен ред може да мислите да инвестирате, с цел да се възползва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР