Инвеститорите в недвижими имоти, които имат пари за харчене, могат

...
Инвеститорите в недвижими имоти, които имат пари за харчене, могат
Коментари Харесай

Продават цял град в САЩ за 3,8 млн. долара

Инвеститорите в недвижими парцели, които имат пари за харчене, могат да купят цялостен американски град за 3,8 милиона $, оповестява Daily Telegraph. Идиличният град на брега на река Тилър в Орегон се намира в селска област на 360 км южно от Портланд. Шест къщи, един блок, пощенска работа, остаряло учебно заведение, изоставена бензиностанция и магазин също са включени в договорката.
В града остават единствено двама поданици – някогашен преподавател и свещеник, само че техните имоти не са включени в договорката. „ За първи път след десетилетия на придобивания всички имоти в града като се изключи два се оферират за продажба ", споделя компанията по недвижимите парцели, която ръководи продажбата.
„ Градът се състои от селска, комерсиална, индустриялна, жилищна, земеделска, горска зона. Ексклузивните права върху водата и съществуващата инфраструктура дават безкрайни благоприятни условия. Станете част от общността и създайте редки благоприятни условия, които не можете да откриете на друго място ", добавя компанията.
„ Новите притежатели ще открият неповторими благоприятни условия с огромно многообразие от зони по поречието на река Южна Умпква. С морско ниво от 310 метра Тилър има изключителна година към мек климат " се споделя в описанието.
Тогава за какво никой не желае да живее в града? Около 250 души живеят в региона към града, само че доста локални поданици са напуснали след затварянето на мелницата. „ Когато федералните пари започнаха да понижават, мелницата затвори порти. А когато мелницата затвори порти, доста от локалните хора започнаха да си потеглят ", споделя сътрудникът по недвижимите парцели Гарет Золър.
Градът е привлякъл интереса на китайски вложители и купувачи, които могат да употребяват земята за развъждане на коноп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР