Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите

...
Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите
Коментари Харесай

Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

Инвеститорите демонстрират огромен интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите на огромни корпорации, чиито дейности могат доста да повлияят на цената на BTC посредством техните покупки, продажби или други транзакции.

От необикновен интерес е въздействието на субекти като държавното управление на Съединени американски щати, известно със забележителното си влияние върху цените на криптовалутите.

Наскоро компанията за разбор на криптовалути Arkham, известна с това, че преди този момент разкри Биткойн портфейли, принадлежащи на корпоративните колоси на Илон Мъск Tesla и SpaceX, разкри нов BTC портфейл, обвързван с държавното управление на Съединени американски щати.

Разследването на Arkham откри адреса, на който държавното управление на Съединени американски щати съхранява BtC, конфискувани от наркодилъра Банмит Синг по време на чуване през януари по-рано тази година.

Според констатациите на Arkham този адрес сега съдържа 3,940 BTC, оценени на почти $251 милиона.

С включването на Биткойн, съхранявани в новоидентифицирания портфейл, общите Биткойн притежания на държавното управление на Съединени американски щати в този момент възлизат на 216,811 BTC, еквивалентни на почти $13.83 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР