Инвеститорите, които се интересуват от Cardano (ADA), трябва да вземат

...
Инвеститорите, които се интересуват от Cardano (ADA), трябва да вземат
Коментари Харесай

Cardano: Какво следва за цената на ADA?

Инвеститорите, които се интересуват от Cardano (ADA), би трябвало да вземат поради доста неща, когато проучват динамичността на цената на ADA.

Криптовалутата претърпя забележителна волатилност през последните няколко дни. Понастоящем се следи надхитряне сред бичи и мечи сили, всяка от които има свои лични причини за бъдещата посока на цената на ADA .

Биковете може би са оптимистично настроени за бъдещето на Cardano заради няколко фактора, в това число откритата зона на поддръжка на криптовалутата към границата от $0.38, позитивния поток на вести от разработчиците и все по-широкото разбиране на нейната блокчейн технология.

Мечките обаче могат да настояват, че неотдавнашното подскачане на ADA от равнището на поддръжка при $0.38 може да срещне твърда опозиция към равнището от $0.40, което преди този момент ограничи възходящия ѝ подтик.

Освен това нарасналата волатилност на по-широкия крипто пазар и регулаторният напън в Съединени американски щати могат да повлияят на представянето на цената на Cardano.


 


Що се отнася до техническия разбор, трейдърите могат да погледнат към основни знаци като пълзящите междинни, равнищата на промяна на Фибоначи и принадлежности като RSI и MACD, с цел да оценят силата на тренда на ADA и да разпознават евентуални обрати.

В взаимозависимост от вероятностите си, вложителите могат да обмислят покупка при пробив над равнището на опозиция от $0.40, къси позиции при отменяне на това равнище или търговия в диапазон сред поддръжката от $0.38 и съпротивата от $0.40.

Като цяло деликатният разбор и стратегическото мислене могат да оказват помощ на вложителите да се нареждат по този начин, че да завоюват от придвижването на цените на Cardano през идната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР