Инвеститори и предприемачи, държавата и финансовите институции със свои представители

...
Инвеститори и предприемачи, държавата и финансовите институции със свои представители
Коментари Харесай

Партньорите в туристическия сектор дискутират бъдещето на туризма в България

Инвеститори и бизнесмени, страната и финансовите институции със свои представители в Шестата среща на Националния ръб по туризъм

Възможностите за в допълнение финансиране на туризма, връзката сред „ интелигентен град “ и развиването на градския туризъм, насърчаването на вложенията в бранша – това са част от тематиките, които ще бъдат разисквани на Шестата годишна среща на Националния ръб по туризъм. Под мотото „ 2019 – година на вътрешния туризъм, вложенията и нововъведенията “ в нея ще вземат участие представители на основните институции и над 150 водачи в туристическия отрасъл, интернационалните и локални корпорации и организации, измежду които представители на IT компании, телекоми, банки и финансови институции, работодателски и браншови организации.

Участниците ще обсъдят и капацитета на София да се трансформира в център на конгресен, културен, събитиен, юношески и фестивален туризъм. Част от този развой е и въвеждането на новите технологии в услуга на туристите. В столицата и други огромни градове към този момент има високоскоростен интернет, паралелни мрежи, основани напълно да поддържат съгласуваност сред устройства, както и мобилни приложения. На тази база могат да се дават услуги като видеонаблюдение, мъдро сметосъбиране, премерване на чистотата на въздуха, образован градски превоз, мъдро паркиране, резервационни системи за културни събития, заведения за хранене и хотели и доста други благоприятни условия, които ще подобрят качеството на живот в градовете и оттова ще усилят техния капацитет като туристически дестинации.

Тази и още тематики ще бъдат в центъра на вниманието на Шестата годишна среща на Националния ръб по туризъм на 23 април, вторник, хотел „ Хилтън “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР