Инвеститорът в модерни технологии шокира завършващите студенти в колеж в

...
Инвеститорът в модерни технологии шокира завършващите студенти в колеж в
Коментари Харесай

Милиардер изплати студентските заеми на цял випуск

Инвеститорът в съвременни технологии шокира завършващите студенти в лицей в Атланта, Джорджия, като им споделя, че ще изплати всичките им студентски заеми.
Робърт Ф. Смит, един от най-изтъкнатите чернокожи филантропи в Америка и направи това заричане, до момента в който произнасяше тирада пред випускниците от колежа „ Морхаус “.
Близо 400 студенти ще се възползват от неговата помощ на стойност към 40 млн. $.
Випуск 2019 година и техните преподаватели бяха зашеметени от новината, преди да избухнат в овации, съобщи БГНЕС.
56-годишният Смит основава частна капиталова компания „ Vista Equity Partners “ през 2000 година, с цел да влага в софтуерни компании и има персонално благосъстояние с чиста стойност от 5 милиарда $, съгласно авторитетното издание „ Forbes “.
" От името на осемте генерации от моето семейство, които са живели в тази страна, ние ще „ сипем малко гориво във вашия рейс “, сподели господин Смит на завършващите.
" Това е моят клас, 2019 година. И моето семейство прави това подаяние, с цел да ликвидира студентските ви заеми. "
Милиардерът беше в колежа, с цел да получи почетната купа „ Доктор хонорис идея “ за направено преди този момент подаяние от 1.5 млн. $ за „ Морхаус “.
22-годишният Аарон Мичъм плачеше от новината, че няма да му се постанова да изплаща 200 000 $ заеми, които е взел, с цел да финансира своите финансови изследвания, заяви Военновъздушни сили.
Президентът на „ Морхаус колидж “ Дейвид А Томас сподели: " Когато би трябвало да обслужвате дълг, изборът за това какво можете да извършите е стеснен. Безвъзмездната помощдава свободата (на завършилите) да следват фантазиите си. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР