Инвестирането в акции в края на икономическия спад може да

...
Инвестирането в акции в края на икономическия спад може да
Коментари Харесай

3 акции, които създадоха милионери за последните 15 години

Инвестирането в акции в края на икономическия спад може да донесе забележителна възвръщаемост, както се вижда от представянето на Nvidia, Netflix и Regeneron Pharmaceuticals след края на Голямата криза преди близо 15 години.

Nvidia означи незабравим напредък, трансформирайки инвестиция от $25,000 в зашеметяващите $8.2 милиона през днешния ден. Нейните чипове се трансфораха в главен детайл на компютърната техника, изключително с възхода на изкуствения разсъдък (AI), което нарежда Nvidia като основен състезател в бъдещите технологии.

Подобно на това, в случай че през 2009 година в Netflix бяха вложени $25,000, през днешния ден те биха се равнявали на над $2.6 милиона. Въпреки че тогава Netflix беше най-вече компания за отдаване на DVD чартърен, преходът към онлайн стрийминг я трансформира в печеливш водач в промишлеността, със забележителен растеж на клиентите и положителни финансови резултати.

При Regeneron Pharmaceuticals, с инвестиция от $25,000 през оня интервал, през днешния ден можеше да ви донесе близо $1.4 милиона. Макар и по-рискова през 2009 година, триумфът на Regeneron с блокбъстъри като Eylea подтиква растежа ѝ, подсилен от разнороден продуктов конвейер и устойчиво генериране на доходи.

Тези акции показват капацитет за забележителна възвръщаемост даже след обилни интервали на напредък. Nvidia, Netflix и Regeneron остават привлекателни варианти за вложителите, като се имат поради техните непрекъснати нововъведения, водещи пазарни позиции и вероятности за напредък в съответните браншове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР