Инвестбанк АД разработи ново приложение за мобилно банкиране Ibank Mobile,

...
Инвестбанк АД разработи ново приложение за мобилно банкиране Ibank Mobile,
Коментари Харесай

Инвестбанк АД стартира Ibank Mobile

" Инвестбанк " АД създаде ново приложение за мобилно банкиране Ibank Mobile, с което клиентите могат да ръководят своите финанси 24 часа в денонощието.

Приложението, което финансовата институция стартира да предлага, е комфортно за осъществяване на банкови интервенции в придвижване единствено с няколко клика през мобилен телефон. Ibank Mobile е част от процеса на цялостна цифровизация на банката, с което финансовата институция вкарва още по-високи стандарти в банковото обслужване, с цел да отговори на динамичния метод на живот на актуалните консуматори.

" Ще продължим да работим в интерес на клиентите, предлагайки им самостоятелен метод, съвременни и спестяващи време пари и решения. Непрекъснато развиваме различните си канали за продажби и банкиране, посредством които можем да поддържаме връзка елементарно с тях. Предлагаме композиция сред най-хубавото от обичайното банкиране и навлизащите нови технологии ", показа Здравка Русева, Председател на УС и Изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД.

С Ibank Mobile клиентите могат както да наблюдават употребяваните от тях артикули на банката, придвижванията по сметки и картови транзакции, по този начин и да подреждат преводи в лв. и валута. За по-голямо улеснение е направена връзка с потребна информация от корпоративния уебсайт, като са добавени секции като АТМ локатор, информация за банкови такси, постоянно задавани въпроси и други Клиентите могат да се възползват от услугата валутен калкулатор, както и да вършат информации по отношение на валутните курсове. Единственото изискване е потребителите да имат интензивно интернет банкиране и по-късно елементарно могат да изтеглят приложението. То е е с съвременен дизайн и комфортна навигация. Създадено е за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено гратис от Гугъл Play, App store и AppGallery за Huawei.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР