Инвестбанк АД организира благотворителна изложба на картини на деца, лишени

...
Инвестбанк АД организира благотворителна изложба на картини на деца, лишени
Коментари Харесай

Инвестбанк“ АД с благотворителна изложба на картини на деца, лишени от родителска грижа

" Инвестбанк " АД провежда благотворителна галерия на картини на деца, лишени от родителска грижа. Младежите са от два центъра за настаняване от фамилен вид - " Паисий Хилендарски " и " Софроний Врачански ", гр. София.

Официалното разкриване на експозицията се организира на 25 май в изложба " Vivacom Art Hall Оборище 5 ", на което участва управлението на банката, както и публични лица от Столична община. Изложбата ще продължи до 1 юни, входът е свободен. Всички средства от закупените картини ще бъдат предоставени на младите създатели.

" Щастлива съм, че имаме опция да организираме тази галерия. Децата заслужават да бъдат стимулирани, а тяхното пълноценно развиване би трябвало да бъде приоритет за всяко общество. Подобни начинания се провеждат точно с цел да припомнят, че подрастващите имат потребност от положителни образци и от опция да покажат какво могат и какво носят в себе си. От нас като общество зависи дали тези деца ще получат опция да се развият и интегрират, както и да се научат да носят отговорност за самите себе си и на собствен ред сполучливо да способстват за същото това общество ", сподели по време на откриването Мая Станчева, член на УС и изпълнителен шеф на. Тя пожела на децата да имат силата да се борят и да не се отхвърлят от фантазиите си, тъй като когато човек има цел, мъчно може да загуби вярната посока.
 Снимка 619765
Maя Cтaнчeвa, члeн нa УC и изпълнитeлeн диpeĸтop нa " Инвecтбaнĸ " AД

В двата центъра живеят надарени деца, които обичат да рисуват и употребяват изкуството като арт терапия и средство за себеизразяване. Това не е първата им галерия - в края на предходната година техни произведения бяха изложени в хотел " Маринела ", като след края на събитието съвсем всички картини откриха своите нови притежатели в лицето на чиновници на банката и други посетители.

Подкрепата на млади и надарени създатели, които занапред ще надграждат капацитета си е значителен съставен елемент от корпоративно-социалната политика на " Инвестбанк " АД. Децата заслужават да бъдат стимулирани, а тяхното пълноценно развиване би трябвало да бъде приоритет за всяко общество.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР