Inverclyde, наречен „Twinverclyde“, докато 17 групи близнаци се подготвят да започнат училище

...
Единственият друг път, когато повече близнаци са тръгнали на училище
Коментари Харесай

Единственият друг път, когато повече близнаци са тръгнали на училище в региона, е през 2015 г., когато 19 групи близнаци са тръгнали на начално училище.

В петък по-голямата част от випуск 2023 се събраха в основното училище St Patrick's в Грийнок за генерална репетиция преди първия им ден.

Повечето от младежите присъстваха с 15 от 17-те комплекта близнаци в посещаемост.

St Patrick's, заедно с Ardgowan Primary, е едно от двете училища в Инвърклайд, които приемат най-много двойки близнаци, като по три комплекта се присъединяват към своите съответни начални класове.

Класът на 2023 г. ще увеличи броя на близнаците в Инверклайд до 147 комплекта от 2013 г. насам - средно по 13 комплекта всяка година.

Човек се явява в съда след ' потенциално опасни химикали“, открити в апартамент в Глазгоу

Гръм Брукс, заместник-ректор на Съвета на Инвърклайд, каза: „Стана годишна традиция в Инвърклайд или Туинвърклайд, както станахме известни, да приветстваме нашите близнаци в първичен.

„Вълнението определено нараства за началото на новия срок следващата седмица и какъв по-добър начин да го очакваме с нетърпение от това да видим учениците тук, които изглеждат блестящо в униформите си.

„Това също е добро забавление и за родителите – и удобна генерална репетиция преди истинското нещо следващия петък.

„Имаме късмет да имаме толкова много невероятни училища тук в Инвърклайд с всяко едно обновени или основно ремонтирани, включително St Patrick's, който беше възстановен и открит през 2016 г., благодарение на безпрецедентната инвестиция от четвърт милиард (250 000 000 британски лири) в нашите училища.

"Но училищата са нищо без децата, персонала и семействата, които ги правят, и е страхотно да видя някои от следващото поколение да идват тук днес и им пожелавам всичко най-добро, докато се впускат в следващия етап от своето образователно пътуване.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР