Интуицията може да бъде много важна. Мъж град Шарлотсвил, щата

...
Интуицията може да бъде много важна. Мъж град Шарлотсвил, щата
Коментари Харесай

Мъж спечели 264 пъти от лотарията за два месеца

Интуицията може да бъде доста значима. Мъж град Шарлотсвил, щата Вирджиния, завоюва от лотарията 264 пъти за по-млако от два месеца.

Служители
лотарията в щата обявиха, че Джелън Тейлър е употребила една и съща композиция от три цифри за 104 билета и е получила най-високата премия от $500 $ за всеки от тях. Така мъжът спечелил джакпота от $52 000.

Той употребява същата тактика и за друго изтегляне. Този път Тейлър употребява друга трицифрена композиция за 160 билета. Мъжът още веднъж завоюва премията от $500, а общо облагите му от второто изтегляне достигнали $80 000. В последна сметка той забогатял със $132 000, предава " Newsweek ".

Лотарийната игра изисква състезател да избере трицифрено число от 000 до 999 на фиш за игра. Има няколко разнообразни метода, по които частниците могат да заложат в играта, което води до разнообразни награди. Например играчите могат да изберат да се опитат да отгатнат и трите числа в същия ред, както са изтеглените цифри. Това е методът за продобиване на най-високата премия. Или могат да изберат да се опитат да познаятвсичките три изтеглени числа, само че без значение в какъв ред.

Организаторите на
лотарията споделиха, че възможностите за продобиване на джакпота в неговия случай са един на хиляда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР