Интуицията… Едни я имат – у други тя липсва…Това е

...
Интуицията… Едни я имат – у други тя липсва…Това е
Коментари Харесай

Защо е добре да се доверявате на интуицията си

Интуицията… Едни я имат – у други тя липсва…

Това е подарък – опция да предугаждате хода на събитията и да реагирате съответно, както когато ви застигнат както неприятности, по този начин и наслади. За тези, при които интуицията е в дефицит, предлагаме да обръщат внимание, когато са споходени от следните усеща, поучава:

1. Усещате, че нещо не е добре във вас – безпричинна отмалялост или/и равнодушие, съпроводено с дисбаланс във връзка с храносмилателната система или вариации в кръвното налягане… Възможни са и болки в тялото ви на избрани честа. Не подценявайте тези чувства налагайки си оптимистични мисли, че сте ОК, че „ влизате всеки миг във форма “, че няма място за суматохи, че всичко това бързо ще отмине… Постъпете рационално – потърсете лекарска помощ, тъй като по този начин бихте могли да предотвратите някое съществено заболяване…

2. Усещате, че към вас витае някаква неопределена заплаха без да има основателна причина за това, защото сте в изцяло безобидна на пръв взор обстановка – дали ще е разходка в парка на слънчево време, дали, когато пиете кафето си с сътрудници по време на отмора, или когато сте се качили в метрото или в автобуса… Въпреки това ви съветваме да излезете от дадената обстановка допустимо по-бързо – просто променете местоположението си, прекъснете връзка, откажете се от осъществяването на идно замислени задачи… Имайте поради, че мозъчните процеси могат да бъдат подсъзнателни или несъзнателни, тъй че е допустимо да долавяте даже леки безпокойства, непостижими да бъдат осъзнато възприемани.

3. Усещате предпочитание да помогнете на някого, който езикът на тялото и енергийното му лъчение издават, че се нуждае от помощ – било тя даже единствено морална. Не се колебайте да го попитате по отношение на проблемите му и той ще ви е повече от признателен. Обратно, допустимо е да почувствате, че избран човек е в положение да спомага да осъществите грандиозни по замисъла си планове – влезте самоуверено във устен контакт с него и споделете задачите си. Не се колебайте да действате и в случай че усещате, че сте намерили евентуален сантиментален сътрудник.

4. Усещате, че би трябвало да действате противоположно на всевъзможен „ здрав разсъдък “ – някаква невидима мощ ви дърпа в енигматична посока, тъй че преодолейте каквито и да са ограничаващи ви вярвания и удвоете напъните си, влагайки доста пристрастеност и разум… Уверяваме ви, че няма да съжалявате!

5. Усещате, че може да извършите нещо позитивно, доста особено за вас, даже и да наподобява необичайно или/и малко страшно… Послушайте вътрешния си глас и очаквайте да изживеете вдъхновяващи събития, генериращи изключителни триумфи и доста обич.

Обобщено, увеличавайте и разширявате уменията си за проявяване, с цел да сте по-уверени в надеждността и силата на интуицията ви!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР