Интуицията е мощен, загадъчен и дори странен инструмент. Понякога се

...
Интуицията е мощен, загадъчен и дори странен инструмент. Понякога се
Коментари Харесай

Те никога не грешат: На тези зодии интуицията им е втора природа!

Интуицията е мощен, мистериозен и даже чудноват инструмент. Понякога се случва обстоятелствата да сочат в избрана посока, само че интуицията да е в друга и просто да не можете да я пренебрегнете. И тя рядко ви предава. Просто тъй като тя знае повече, в сравнение с другите. 

Понякога назоваваме интуицията и инстинкт, само че както и да я назоваваме, както и я усещаме, тя просто е там. Някои зодии обаче се радват на по-силна вътрешен глас от други и през днешния ден ще ви ги представим:

Виж още: Съжаляваме, само че тези 4 зодии ще изневерят на половинките си през 2021 година

Рак

Дори и да се пробвате да потискате възприятията и чувствата си, рядко ви се получава. И това има своето разумно пояснение - вие черпите силата си от Луната, която е държател на страстите и възприятията. Вие просто знаете какво по кое време да извършите и по какъв начин би било най-добре. Може да усетите кой човек е с положителни планове и кой е просто една фасада. Никога не подценявайте интуицията си, тя няма да ви подведе!

Виж още: Те се славят като най-големите хубавици измежду зодиите

Везни

Вие и по принцип сте безпристрастни, само че интуицията е тази, която ви дава насоки. Във вашата същина е салдото и точната преценка. Не се влияете от непознатите отзиви, не търсите и други гледни точки. Просто можете да различите истината от лъжата и това е с помощта на интуицията ви. С нея се ориентирате във всевъзможни конфликтни обстановки и противоречиви моменти.

Виж още: Зодиите, които ще срещнат огромната обич през ноември

Скорпион

Вие сте постоянно една крачка пред останалите. Просто тъй като, когато погледнете някого в очите, като че ли виждате душата му. Повечето хора бягат от истината, а вие търсите точно нея. Плутон, въпреки и една от най-мистичните планети, ви дава разум, свободен от рационалното, с който можете да се доверите на своите вътрешни усеща и чувства. И вие сте се убедили: когато се доверите на интуицията си, не грешите!

Виж още: Животът на тези зодии ще претърпи промени до края на 2020 година

Риби

Вие сте едни от най-чувствителните в зодиака. Усещате даже най-фините трептения. Ако усетите, че нещо не е наред, просто ще избягате от него. Рибите са свързани с 12-ия дом, този на духовността, по тази причина знаете по-добре от всеки, че истината постоянно е с нюанси. Вашата вътрешен глас обаче ви води и постоянно избирате най-хубавото за себе си.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР