Интуитивен емулатор, който поддържа DOS, Amiga, Macintosh, Apple II и

...
Интуитивен емулатор, който поддържа DOS, Amiga, Macintosh, Apple II и
Коментари Харесай

ScummMV – да поиграем ретро игри на Windows 10

Интуитивен емулатор, който поддържа DOS, Amiga, Macintosh, Apple II и други

ScummMV ни придвижва в ретро-света на „ point-and-click ” игрите
(екранна фотография: ScummMV)

Ако изпитвате носталгия по остарели игри като „ Indiana Jones and the Curse of Atlantis ” или „ Broken Sword: The Shadow of the Templars ” , можете да се възползвате от емулатора ScummMV. Това приложение ще ви разреши да пуснете типичен игри на по-нови компютри и операционни системи.

ScummVM може да се конфигурира на компютъра или да се употребява като портативно приложение, с елементарно зареждане и конфигурация на игрите. Имайте поради, че програмата не съдържа конфигурирани игри или онлайн библиотека, откъдето да ги теглите гратис, тъй че ще би трябвало да потърсите други източници за самите игри.

Графичният потребителски интерфейс на програмата е изпълнен в ретро-стил, присъщ за обичайните „ point-and-click ” игри. Файловият навигатор за прибавяне и намиране на мечтаните игри в библиотеката не е доста удобен, само че това е нищожен проблем.

екранна фотография: ScummMV

ScummMV емулира DOS, Apple II, 3DO, Amiga, Nintendo Wii, Windows, Linux, Macintosh и други платформи. Можете да променяте световните графични и аудио настройки, съотношението на екрана, музикалното устройство, скоростта на текста, речта и надписите, музиката, звуковите резултати и силата на звука.

От тази стратегия ще се възползва всеки геймър, който желае да се върне в света на класическите „ point-and-click ” игри. Тя е безвъзмездна за прилагане и не изисква никакви умения за програмиране.

Даунлоуд: ScummMV
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР