Инцидентите с хората от Събора на дъгата в Родопите. Мъж

...
Инцидентите с хората от Събора на дъгата в Родопите. Мъж
Коментари Харесай

Инцидентите от хипи събора в Родопите продължават: Глутница кучета нападнали и нахапали няколко души

Инцидентите с хората от " Събора на дъгата " в Родопите. Мъж от фестивала заяви в обществените мрежи, че няколко души са били нападнати и ухапани от глутници кучета.

" На притежателя на кучетата им му пука, че те към момента тичат на всички места тук ", оповестява Ондрей Секач.

Негови приятели го поучават да отиде да приказва със притежателя. Заради кучетата хората не се усещат в сигурност и не могат да се разхождат умерено из лагера.

Друг мъж се оплака от диария:

" Много братя и сестри се заразиха, което аргументи признаци като диария и повръщане. Аз също. Но този път е друго. Получих признаците тъкмо откакто напуснах фестивала. Диария, болки в стомаха, уязвимост. И този път не престават с дни и повече от седмица. Някой знае ли какъв патоген е? Мога ли елементарно да заразя други хора? Може пък повода да е нечистата изворна вода, която пихме ", написа в своя пост Даниел Сейдел.

 

Под неговата обява доста споделят, че са имали същите признаци, незабавно откакто са напуснали фестивала. Споделят също по този начин, че случва съвсем всякога на сходен фестивал, който се организира в ЕВропа. Отбелязват, че повода е най-много неприятна хигиена.

Припомняме, че преди няколко дни ви съобщихме за различен случай от събора с млада жена. 

За това събитие Plovdiv24.bg  ви срещна преди седмица, когато притежател на парцел, наоколо до събора, ни алармира. Според него това е наркосборище, където доста хора стоят разголени.

В покрайнините на смолянското село Осиково се организира Rainbow Gathering, огромното събитие на хипи общността в Европа. То ще продължи до края на август.

Събранията на хората от този " семейство " са краткотрайни. Хора от целия свят се събират в отдалечени гористи местности по света за няколко седмици едновременно с желанието да живеят споделена идеология на мира, хармонията, свободата и уважението.

“Rainbow " е основана в Съединени американски щати през 1969 година от хора, които са били срещу войната във Виетнам. Те живеели с дни по планините, а философията им е заимствана от индианското племе хопи.

Шамани от това племе пророкували, че на земята ще се появи ново племе от хора с доста цветове на кожата и без народност, които ще преобразят земята и ще бъдат известни като Воините на дъгата.

Така придвижването получава името Rainbow (небесна дъга).

Всички съидейници са изцяло равнопоставени между тях. Няма разлики, по пол, религи, цвят на кожата и народност. Алкохолът, опиатите, мобилните телефони са изцяло неразрешени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР