Инциденти в големите паркиниги се случват постоянно. Дали някой ще

...
Инциденти в големите паркиниги се случват постоянно. Дали някой ще
Коментари Харесай

Toyota 4Runner показа как не се излиза от паркинг

Инциденти в огромните паркиниги се случват непрекъснато. Дали някой ще си отвори вратата в колата ви или пък няма да ви види, до момента в който дава обратно са неща от всекидневието на които рано или късно ще станете очевидци, в случай че към този момент не сте.

Във видео, споделено от консуматор в Reddit се вижда запис от охранителна камера на паркинг, снимала забавен миг. Всъщност забавен за нас, само че не и за притежателите на ударените коли, които в този миг най-вероятно са пазарували умерено.



В началото видеото стартира като напълно обикновено такова. Водачът на Toyota-та излиза съвсем сполучливо от своето паркомясто, до моментът в който не натиска газта по-силно. Гумите превъртат, а SUV-то се врязва в два от паркираните зад него автомобила. Това не е и най-странното в обстановката, обаче. Най-вероятно паникьосан, водачът дава напред и удря още два автомобила спрели пред него, успявайки да усили броя до 4, без несъмнено да броим главнодействащият автомобил, който в полза на истината не наподобява потърпевш. Междувременно, инцидентен очевидец на събитието се появява в долният десен ъгъл на видеото, а реакцията му разказва цялото видео.
from

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР