Инциденти с обществения ред“, докладвани в Лондон във връзка с

...
Инциденти с обществения ред“, докладвани в Лондон във връзка с
Коментари Харесай

„Къде бяха всички?“ Израел беше хванат неочаквано от Хамас и е изправен пред опасно предизвикателство

„ Инциденти с публичния ред “, докладвани в Лондон по отношение на спора Израел-Хамас - като подготвеност на полицията за митинги

Оказва се, че това е илюзия и блаженство и страната заплаща цената за такова надменност.

Изображение: Израелски бойци гледат останките на служител на реда гара в Сдерот, Южен Израел

Прочетете още:
„ До 700 “ израелци починаха при офанзиви на Хамас

Хамас постоянно е подобрявал качествата си, подпомаган от външна помощ. Беше единствено въпрос на време преди да доближи основна смяна в качествата.

Все още не е ясно по какъв начин Хамас съумя да увеличи играта си толкоз грандиозно.

В честен смисъл, те доближиха нови дълбочини, като взеха за заложници възрастни, немощни, дами и деца и ги демонстрираха в ужасяващи видеоклипове. В това, което може би е най-лошото отвращение от последния ден, има и известия за 250 тела на мястото на музикален фестивал.

Млади хора от цялостен ​​свят танцуваха, празнувайки музиката и мира, когато Хамас бойци се появиха с джипове, мотоциклети и във въздуха с парапланери и започнаха клането. Някои бяха завлечени назад в Газа, присъединявайки се към десетки други заложници.

Изображение: Експлозии в град Газа

Израел беше заловен ненадейно и открит в търсене. Тя ще желае да удостовери още веднъж силата на своето въздържане. Тя не може да си разреши да не го направи, само че е изправена пред рисково предизвикателство.

Поемането на Хамас в гъсто обитаемата линия Газа в никакъв случай не е било елементарно.

Но този път има в допълнение затруднение. Хамас взе десетки израелци за заложници. Те ще бъдат разпръснати в линията Газа, употребявани като живи щитове. Това е ново предизвикателство, с което Израел не е трябвало да се изправя в подобен мащаб до момента.

Какво друго е подготвил метаморфозираният Хамас за своя зложелател както в Газа, по този начин и в Израел? Колко още кафези от бойци на Хамас остават на независимост на израелска земя като тези, които убиха брата на младия мъж?

Хамас наподобява по-находчив, по-добре подготвен, по-добре въоръжен и доста по-добър в тактиката. Когато израелските танкове и новомобилизираните войски влязат в Газа, могат ли да чакат още изненади? Балансът във военната мощност се е трансформирал трагично за малко повече от 24 часа. Израел ще би трябвало да се заеме с това. Има ли нужното?

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР