Инцидентът стана на моста Чавдар, като добре почерпеният Цветан Николов,

...
Инцидентът стана на моста Чавдар, като добре почерпеният Цветан Николов,
Коментари Харесай

След Пиянската Катастрофа: Позорното Уволнение Е Само Началото, Лошо Му Се Пише На Цецо Тотото!

Инцидентът стана на моста „ Чавдар ”, като добре почерпеният Цветан Николов, прочут като Цецо Тотото, връхлетя с джипа си на един от стълбовете.

По знамение никой не е потърпевш. Вероятно тъй като Цецо се е нацелил на стълбовете рано сутринта в 4,15 часа на разсъмване. На пристигналите лекари от „ Спешна помощ ” той налитал нападателно, като непрестанно ломотел, че е зам.-директор на Народния спектакъл.

„ Животът на индивида е по-голям. Нека се възвърне, пък след това ще забележим. Не одобрявам сходно държание. Предупредил съм всички сътрудници, че не търпя това. Ще измислим дали ще го уволним, откакто го изпишат ”, отсече Мариус Донкин.

От Спортният тотализатор също не са склонни да простят държанието му. „ Към този миг най-важното е Цецо да се възвърне.

Надяваме се всичко да мине сполучливо, защото човешкият живот и здраве са най-важни. Това е единственият коментар към този момент ”, означиха от спортния тотализатор на въпрос ще уволнят ли Николов за пиянската му изцепка, написа разкрития.ком.

„ Срещу Николов е формирано досъдебно произвеждане по член 343, т.б. от Наказателния кодекс. В него е планувано, че който кара с над 1,5 промила алкохол в кръвта, го грози затвор от 1 до 3 години, санкция сред 200 и 1000 лв., както и му се лишава книжката “, обясниха от Министерство на вътрешните работи.

Според докторите положението на Цветан Николов се усъвършенства и скоро той ще бъде изписан от болничното заведение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР