Инцидентът се е случил в Париж по време на снимките

...
Инцидентът се е случил в Париж по време на снимките
Коментари Харесай

Поредна жалба за сексуално посегателство е подадена срещу Жерар Депардийо

Инцидентът се е случил в Париж по време на фотосите на кино лентата Les volets verts през 2021 година
Декораторка подаде тъжба против артиста Жерар Депардийо за полово посягане по време на фотоси на филм през 2021 година, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Адвокат Карин Дюрийо-Диболт, която към този момент пази актрисата Шарлот Арнулд, хипотетична жертва на обезчестяване, довело до покачване на обвиняване против Жерар през декември 2020 година, удостовери, че е предала тази нова тъжба на парижката прокуратура за полово посягане, полов тормоз и сексистки обиди. От там не са удостоверили, че жалбата е подадена, а юристите на Депардийо не са коментирали въпроса.

Според Дюрийо-Диболт обстоятелствата датират от 2021 година Инцидентът се е случил в Париж по време на фотосите на кино лентата Les volets verts, режисиран от Жан Бекер. Жената, подала жалбата, се споделя Амели и е на 53 години. Според описа й пред интернет изданието Mediapart артистът е направил редица неприлични забележки по време на фотосите в Париж на 10 септември 2021 година, а по-късно я е " сграбчил брутално ". Предполагаемото посягане е било прекратено от телохранителите на артиста.

Преди две седмици тъжба за полово посягане през 2014 година против Депардийо подаде и някогашна асистентка. По време случая на фотосите на кино лентата Le Magicien et les Siamois тя е била на 24 години.

Жерар Депардийо, който е на 75 години, бе упрекнат и през декември 2020 година в обезчестяване и полово посягане след тъжба от актрисата Шарлот Арнулд, която заяви за две изнасилвания в края на август 2018 година в дома на артиста в Париж.

През декември 2023 година испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде тъжба в Испания против артиста за обезчестяване през 1995 година в Париж. В началото на октомври артистът отхвърли към този момент повдигнатите против него обвинявания, като настоя, че не е " нито изнасилвач, нито див звяр " в отворено писмо, оповестено във в. " Фигаро ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР