Инцидентът с връщащи се от почивка в Кавала, Гърция, около

...
Инцидентът с връщащи се от почивка в Кавала, Гърция, около
Коментари Харесай

Проверяват се всички версии за катастрофата на туристическия автобус

Инцидентът с връщащи се от отмора в Кавала, Гърция, към 40 екскурзианти стана на пътя сред свиленградското село Младиново и харманлийското Дрипчево. На изострен завой рейсът излиза от пътя, къса мантинелата и се обръща странично в надълбоко дере. На място е починала жена, която е била лидер на групата.

В следствието са ангажирани четирима следователи. По първични данни, злополуката е станала в изискванията на дъжд от дъжд и хлъзгав път. Най-вероятните аргументи са човешка неточност или техническа нередовност, посочи Стоянов.

Той добави, че пробите на лидера за алкохол и опиати са негативни. Ранени са 19 души, които са настанени в лечебни заведения в Свиленград, Харманли и Хасково. Засега няма потърпевши с заплаха за живота. Назначени са огледи и експертизи за установяването на всички условия към случая, уточни Стоянов.

Колегите реагираха доста бързо, сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково Атанас Ненков. На място незабавно бяха изпратени задоволително екипи на Спешна помощ, пожарната и полицията. За благополучие, пътуващите четири деца в рейса не са наранени при произшествието, добави Ненков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР