Инцидентът, при който кола се обърна на Карловско шосе на

...
Инцидентът, при който кола се обърна на Карловско шосе на
Коментари Харесай

Инцидентът на Карловско шосе заради спукана гума, а не зарад...

Инцидентът, при който кола се обърна на Карловско шосе на 22 септември, е настъпил поради спукана гума, а не поради висока скорост или заплеснатост на водача. 

Това се твърди в опровергаване по отношение на материал на " Марица " със заглавие „ Кола по таван блокира трафика по Карловско шосе “. 

 Предоставяме думата на компанията, чиято кола претърпя случай:

" Изнесени са погрешни данни за „ кола с каскадьор зад кормилото “, а като причина за случая се показва, че „ водачът се движил с висока скорост, като в същото време си e ровил в телефона и се разсеял “.

 Категорични сме, че:

 - автомобилът се е движил със съобразена скорост, това демонстрират данните от GPS-системата на автомобила;

- сътрудника не е употребявал мобилен телефон по време на ръководство на транспортното средство, имаме строги правила и политики;

- водачът не е имал сателит, пътувал е сам;  

- съвсем не е имало други  автомобили по пътя в ранния час на празничния 22 септември;

-след като „ водачът се движил с висока скорост “ по какъв начин е видяно от други водачи, че „ си e ровил в телефона и се разсеял “?  
 

Пристигналият на място патрулен автомобил и извършеното след това следствие потвърждават, че случаят е настъпил в резултат на спукана предна дясна гума.

С публикуването на погрешна информация обществеността бива подведена.

Шофьорът е наш чиновник, във компания, част от Групата SGS,  със седалище в Швейцария и съществуваща към този момент над 140 години.

Представяйки по този метод един пътен случай – спукана гума, какъвто на всеки водач може да се случи на пътя, се подронва престижа на нашата компания! ", се споделя в опровержението. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР