Инцидентът е станал вчера около 16:55 часа на ул. „Свобода

...
Инцидентът е станал вчера около 16:55 часа на ул. „Свобода
Коментари Харесай

Две коли се удариха в Сандански, пострада пешеходка

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 16:55 часа на ул. „ Свобода " в курортния град. Лек автомобил „ Фиат Дукато " с 65-годишен лидер от с. Склаве, заради неспазване на нужната отдалеченост от спиращ пред него лек автомобил „ Мерцедес " с 19-годишна лидерка от същото село, го е блъснал в задната част.

В резултат на удара той отскачайки напред е блъснал 19-годишно момиче, което е пресичала пътното платно на необозначено за задачата място. При случая, с болки във врата е потърпевша лидерката на лекия автомобил „ Мерцедес ", а пешеходката е получила пострадване в региона на таза. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите на колите са негативни.

В разложкото село Баня пък пострада 18-годишна шофьорка. Около половин час след среднощ в региона на кръгово кръстовище в селото, лек автомобил „ Мазда " с 18-годишна лидерка от Разлог се е блъснал в бордюр и пътен знак. Водачката на автомобила е потърпевша с фрактура на кост на глезена. Направената й проба за съществуване на алкохол в издишания въздух е с негативен резултат.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР