Инцидентът е станал в събота около 16:00 часа в Казичене,

...
Инцидентът е станал в събота около 16:00 часа в Казичене,
Коментари Харесай

България Изтръпна! Моторист Загина В Катастрофа С Едно От Златните Ни Момичета!

Инцидентът е станал в събота към 16:00 часа в Казичене, само че за него не е обявено в формалния бюлетин на Министерство на вътрешните работи.

" На 24.08.2019 животът на сина ми бе убит в злополука със златното момиче на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се загатва в нито една оповестена новинарска публикация по отношение на злополуката и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от случая, благо момиче и да изопачиш истината, само че на съвестта ти ще лежи един убит живот! Моля се за публичност и правдивост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, а кой е отговорен ще реши съдът, само че желаеме да се знае кой е взел участие в случая, а не да се потули. Моят наследник не беше самичък там! За една майка няма по-голям смут от това да надживее детето си! Споделете поста ", написа Вили Чакърова.

МВР отхвърлиха да дадат информация, тъй като сега тече досъдебно произвеждане, написа Дир.бг.

Около случая се счита, че мотористът Васил Палпулин (45 г.) не е имал късмет да оцелее, откакто си е блъснал главата след съвсем челния удар с колата на Казанова.

Според мнения в обществените мрежи починалият е карал пистов мотор, само че без каска. В мотофорумите означават също по този начин, че техният сътрудник е карал бързо и не е спрял на знак " Стоп ".

" Карал е доста бързо, с към 100 км/ч. Не е спрял на стопа и е бил гол до кръста ", описват близки на гимнастичката пред в. " Телеграф ".

" Брат ми живее в центъра на Казичене и тя живее там. Това, което знам, е, че брат ми е карал мотора и е идвал от сладкарницата, вървял е по основен път. Има " Стоп ", само че той е доста забулен от шубраци. Васил е знаел, че го има този " Стоп ", има и лежащ служител на реда, а пред него е имало рейс. Там има спирка. Той е изчакал рейса и траял. Важно е да се знае, че знакът е на най-малко 150 метра от удара. Всички го упрекват и в следствието споделят, че той не е спрял на стопа ", споделя сестрата Валентина пред уеб страницата Lentata.com.

" Искам единствено публичност. Нито желая обезщетение, нито ми трябват пари, тъй като нищо няма да върне брат ми ", добавя тя.

Сестрата на починалия е била посъветвана при срещата си със следователката да търси очевидци, да беседва с кмета, с цел да ревизират има ли някъде охранителни камери, които може да са записали случая, станал покрай кметството.

Починалият Васил Палпурин е бил интернационален водач. На профила си във Facebook театралничи върху пистова Ямаха R1. По случая би трябвало да се проведат механически експертизи, с цел да се откри скоростта на двете транспортни средства. Предстоят разпити на очевидци.

Любомира Казанова стана известна като златната запаса. Тя размени в ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство. След олимпийските игри в Рио де Жанейро, където завоюва бронзов орден, Казанова приключи кариерата си. През септември предходната година тя се ожени за гребеца Александър Александров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР