Инцидентът е станал по време на първата смяна в Националната

...
Инцидентът е станал по време на първата смяна в Националната
Коментари Харесай

От Сега: Ново Зверство В Училище Потресе България! Жестокостта Е Страшна, Вадят Окървавен

Инцидентът е станал по време на първата промяна в Националната Търговска гимназия. Жертвата е 15-годишният Габриел. Той е разгласил фотоси във Facebook, които не се харесали на момчетата в прилежащия клас. Инициаторът на багра Петър и Габриел влезнали в словесна кавга, която обаче прераснала в пердах в двора. В мелето се намесили още двама другари на Петър, с цел да се опитата да прекратят багра.

Десетки ученици са станали очевидци на багра. Веднага е била извикана полиция. След като момчетата са били разтървани са закарани в болница, защото имали рани по лицата и тялото.

От УМБАЛ „ Свети Георги ” оповестиха за " Трафик Нюз ", че най-пострадал е бил Гарбриел. В Спешното са били признати три деца. Тийнейджърът е с охлузни рани по лицето и тялото. Едното му око е било залепнало, само че за шанс не е била нужна хирургична интервенция. Другите две момчета били с по-леки пострадвания и са били пуснати да си вървят.

Веднага в директорския кабинет са били викнати родителите на момчетата. По-агресивният от тях е бил отведен в районното ръководство за сказка. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха пред кореспондент на TrafficNews.bg, че работата по случая продължала. Причините за багра се обясняват.

Побойникът и жертвата са се познавали от школото. По разкази на съучениците им те са имали и различен път пререкания. Габриел е с съветски корени. Бил извънредно спокоен и непретенциозен. Петър пък бил добре прочут в цялото учебно заведение. Той тренира бокс и постоянно бил обект на интерес от страна на девойките.

По непотвърдена информация участниците в мелето са с предизвестия от изключване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР