Инцидентът е станал около 8:40 часа на изхода на квартал

...
Инцидентът е станал около 8:40 часа на изхода на квартал
Коментари Харесай

Верижна катастрофа със 7 коли и автобус на входа на Бургас

Инцидентът е станал към 8:40 часа на изхода на квартал " Ветрен ", сподели за Българска телеграфна агенция Цветелина Рандева, представител на локалната полиция.

По първични данни отговорен за верижната злополука е лидерът на рейса, който е спрял внезапно. В рейса не е имало пасажери. Водачът е тестван за алкохол и опиати, пробите са негативни.

Двама водачи на леки коли са откарани в болница за обзор. Те са се оплакали от болки в гърба.

Движението в региона е затруднено, образувало се е запушване, добавя Българска национална телевизия. Екипи на полицията ръчно контролират трафика.

 67-годишна жена е с заплаха за живота след верижна злополука в Стара Загора

Жена на 67 години се бори за живота си след ДРУГА верижна злополука - в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Сигнал за случая е получен нощес към 22:00 часа. По първична информация на бул. " Никола Петков " до СБА е настъпил конфликт сред три леки автомобила - " Ситроен ", ръководен от 32-годишен мъж, " Пежо " - ръководен от 68-годишен мъж, и " Мерцедес ", ръководен от 25-годишен мъж.

Пострадали са лидерът на " Пежо " -то и 67-годишна жена, пътувала в същата кола. Те са настанени в болница с разнообразни пострадвания. Жената е с заплаха за живота. Водачите на " Пежо " -то и на " Мерцедес " -а са тествани за приложимост на алкохол, регистрирани са нулеви резултати. Мъжът, управлявал " Ситроен " -а, е отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Той е арестуван за период до 24 часа.

В бранш " Пътна полиция " е стартирано досъдебно произвеждане.

Двама души са починали, а 20 са потърпевши при 14 произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на своя уеб страница.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР