Инцидентът е станал около 17 часа този следобед. По първоначална

...
Инцидентът е станал около 17 часа този следобед. По първоначална
Коментари Харесай

Шофьор загина при удар между камион и кола на главния път Варна - Бургас

Инцидентът е станал към 17 часа този следобяд. По първична информация лек автомобил се е блъснал в огромен камион малко преди селото в посока Бургас.

При удара на място е умрял водачът на колата. По непотвърдена информация той е от Долен Чифлик. На лидера на камиона е оказана здравна помощ. 

Изясняват се аргументите за съдбовния конфликт. По време на случая пътната настилка в региона е била мокра, отбелязва Българска национална телевизия. 

Пътят е отворен за придвижване и в двете направления, само че се образуваха тапи и се наложи екип на " Пътна полиция " да контролира придвижването.

В началото на днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за миналото денонощие 15 души са било ранени при произшествия в страната. Тежките пътни произшествия са били 14, само че за благополучие няма починали. 

От началото на месец март при 93 тежки произшествия са ранени 113 души. От началото на 2024 година 62-ма са починали и 1267 са ранени при 1041 тежки пътнотранспортни катастрофи. В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година се регистрират 14 жертви на пътя по-малко.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР