Инцидентът е станал на улица Алеко Константинов до Районния съд,

...
Инцидентът е станал на улица Алеко Константинов до Районния съд,
Коментари Харесай

Втора жертва на урагана, дърво се стовари върху пешеходка във Варна

Инцидентът е станал на улица " Алеко Константинов " до Районния съд, а охранителна камера наоколо е снимала нещастието, заяви уеб сайтът rodopi24. Пристигналите на място медици единствено са открили гибелта му. Загиналата жена е на 43 години от Каспичан. Сигнал за случая е бил подаден към 21,15 часа.

Спасители с резачки разчистваха дълго падналите дървета, едно от които е затиснало и кола. Обстановката в региона е повече от сериозна, цялото пътно платно е покрито с паднали дървета и клони.

Междувременно кметът на Варна изрече съболезнования на околните на починалата и прикани жителите да не излизат от домовете си.

" Изказвам съболезнования на фамилията и околните на починалата в резултат на урагана жена. За трагичния случай заяви Министерство на вътрешните работи по-рано довечера. Моля жителите да останат по домовете си до отминаването на острата фаза на урагана! Екипите и наличната техника са на терен и работят в режим на цялостна готовност ", написа в профила си във Facebook градоначалникът.



По-рано през днешния ден мъж почина в София, до момента в който шофираше колата си. В кв. " Военна рампа " дърво се стовари върху автомобила му и го умъртви на място, а брачната половинка му рани тежко. Жената е в болница.

Най-силен е вятърът в Източна и Североизточна България, където беше разгласен оранжев код. В региона на Варна довечера ситуацията е сериозна.

Поривите напразно в морската столица са 90-100 км/ч. Полетите от Летище Варна по-рано бяха прекратени. Затруднено е движнието по автомагистрала Хемус, а снегорини няма, свидетелства видео, оповестено от. Има закъсали коли на пътя Добрич - Варна.

" Магистрала Хемус (след Невша) е затруднено придвижването. Подадохме сигнал към АПИ, а от там ни споделиха, че пътищата се почистват, обаче както виждате снегорини за жалост няма ", оповестиха от.



Ураган опустошава и дърветата в Суворово.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР