Инцидентът е от сряда вечерта около 18:30 часа, а по-рано

...
Инцидентът е от сряда вечерта около 18:30 часа, а по-рано
Коментари Харесай

Чужденците, нападнали момче на бул. “Витоша”, се похвалили в TikTok, имената им са арабски


Инцидентът е от сряда вечерта към 18:30 часа, а по-рано през днешния ден управляващите да дадат повече информация по случая. 

По неофициална информация група чужденци се нахвърлила върху момче на централния столичен бул. пред погледа на десетки минувачи. Агресията била провокирана от забележка на нападнатия. Той опитал да отбрани момиче, с което член на задграничната група се заяждал, описа пред Павел Владимиров: 

" Момчето се е заяждало с момичето. Едно от българските момчета се пробвало по някакъв метод да разбере какво се случва да завърши с тази експанзия против момичето. Веднага те са се нахвърлили с ритници, с летящи колена. "

Владимиров бил на мястото минути след побоя. По оживения бул. той се разминал с две огромни групи чужденци, " мощно превъзбудени, размахващи облекла и бутилки ". Журналистът опитал да помогне на нападната двойка, за която споделя, че се е отървала единствено с уплах.

След това споделя претърпяното във видео в TikTok, като по думите му девойката е на към 14-15 година, а групата чужденци била от към 20 души: 

На фона на ш00то в Народното събрание!

В интернет се появи и видео, за което се допуска, че е качено от един от нападателите, като на него са отбелязвани още няколко индивида.  " Вижда се, че имената са арабски. Не мога да ви кажа от коя страна идват мигрантите, които са го създали ", споделя журналистът. 

Произходът и статута на нападателите към момента не са ясни. От Министерство на вътрешните работи към този момент обявиха, че в полицията не е получаван сигнал за нападението. 

Общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов прикани за извънредно съвещание на Столичния общински съвет, на което да бъде разисквана сигурността в града, кметът Васил Терзиев да вземе ограничения, а министърът на вътрешните работи и началникът на Столична дирекция на вътрешните работи да усилят полицейските екипи на местата, където се събират имигранти. 

От Вътрешна македонска революционна организация пък обвързаха случая със съглашението с Австрия, подписано от премиера и вицепремиера по отношение на Шенген. 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР