Инцидент в Свиленград се размина по чудо без жертви, след

...
Инцидент в Свиленград се размина по чудо без жертви, след
Коментари Харесай

Кола се вряза в покрит тенис корт в Свиленград

Инцидент в Свиленград се размина по знамение без жертви, откакто автомобил излезе от пътя и се вряза в затрупан тенис корт. На Коледа вечерта колата напряко прелетява през улицата и минава през целия корт.

Според ръководителя на тенис клуба Красимира Цингова необяснимо е по какъв начин се е случило, само че е коледно знамение да се размине без потърпевши. " Бяхме по трапезите, всички празнувахме и нямаше драматичен случай. Щетите са единствено материални, които са поправими. Да не се оставаме равнодушни, дано изразим гражданската си позиция ", изясни тя. 

В колата са пътували турски жители. " Има проблем - водачът не беше посочен вярно, евентуално са се сменили. Водачът не искаше да даде проба, а след това когато даде такава, беше негативна. Изобщо не беше уплашен, а това беше страховит удар. След това идваха хора от казиното и са желали да скрият колата, излизайки от корта. На изхода са се опитвали да я вадят с крик. Скоростта ѝ е била към 120 км на завоя. Бордюрът е доста висок, напряко е връхлетял. Нека идват чужденци в града, само че и да съблюдават закона ", показа Слави Цингов, който е бил там по време на случая.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР