Инцидент в оръжейния завод Арсенал взе три жертви. Има и

...
Инцидент в оръжейния завод Арсенал взе три жертви. Има и
Коментари Харесай

Трима са загинали при днешния взрив в "Арсенал"

Инцидент в оръжейния цех " Арсенал " взе три жертви. Има и минимум двама потърпевши. Съобщава се за мощен екот и розов пушек, издигащ се над завода. Сигналът за случая е подаден малко след 11 ч. Взривът е станал в цех 4, заяви NOVA. Към мястото са изпратени три екипа на пожарната, както и такива на Спешна помощ. Все още няма публична информация за това какво тъкмо се е случило в оръжейницата, нито за положението на потърпевшите.
 
Две коли за спешна помощ излязоха от цех " Арсенал " в Казанлък, откакто по-рано през днешния ден беше получен сигнал за случай там, оповестяват от Българска телеграфна агенция. Има случай, обяснява се какво се е случило, удостовери за Българска телеграфна агенция Ивелина Проданова от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Това, което знаем е, че в действителност е зародил случай, сътрудници са на място, други пътуват от София, разясниха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " в София.
 
Един човек е умрял, двама са в неопределеност и се търсят, трима са ранени и са откарани в Спешна помощ Казанлък след гърмежа в цех " Арсенал ", съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Сигналът за случай в казанлъшкия оръжеен цех " Арсенал " постъпи през днешния ден в 11:07 часа, заяви по-рано за Българска телеграфна агенция Михаил Михов от пресцентъра на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Стара Загора. Той добави, че незабавно са изпратени два противопожарни автомобила, както и чиновници от ведомствената пожарна към предприятието.
 
За Българска телеграфна агенция Желязкова от Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " в Стара Загора сподели, че са осведомени за повреда в 112-и завод на завода в град Казанлък и сега се образува екип, който ще тръгне към мястото. От думите ѝ стана известно, че по първична информация има една жена, която се транспортира към УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора.
 

 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР